TeleKomplet er en uafhængig tele-specielist med fokus på erhvervsdrivende. Vi kan tilbyde alt fra skræddersyet tele-løsninger, terminaler, installationer til reparation af telefoner på time-basis.

TeleKomplet består af to af de længstlevende forhandlere inden for den danske mobiltelefoni-branche, henholdsvis Tele 2100 (med topprofessionelle værksted MobilDoktoren) og TeleKomplet A/S.

 

Telefoni af enhver slags
Fusionen mellem de forhandlere, der har valgt at beholde navnet TeleKomplet, er sketfor at samle så mange kompentencer som muligt på ét sted. “Det moderne erhvervsliv sætter store krav til deres teleløsninger. Med fusionen er
vi i stand til at yde en suveræn service i kraft af vores meget erfarne og yderst kompentente medarbejderstab. Vi er nu et full-service-hus, der kan servicere vores erhvervskunder på allerhøjeste niveau, lige fra nye teleløsninger og salg af mobiltelefoner, smartphones, enkelt-abonnementer, tablets og tilbehørsdele til reparationer og installation af håndfri sæt i biler.”, siger Asger Jørgensen, direktør for TeleKomplet A/S.

 

Suveræn service og skræddersyede løsninger
Fusionen resulterer desuden i et tæt og stort anlagt samarbejde med de tre teleselskaber TDC, Telenor og Telia. “Vi kan finde de helt rigtige teleløsninger for den enkelte virksomhed og påtager os meget gerne rollen som telemæglere for at forhandle gode priser og individuelle aftaler hjem. Hver for sig har Tele 2100 og TeleKomplet A/S sparet mange virksomheder for mange penge på deres telebudgetter. Vi har og modtager fortsat erhvervskunder i alle størrelsesordner, uanset om det er en enkeltmandsvirksomhed med bare et enkelt nummer, eller en stor virksomhed med mere end 10.000 numre”, siger Thomas Arentoft, direktør for Tele 2100.

 

Fysisk butik, værksted og webbutik
Tele 2100, som har udført over 250.000 mobilreparationer på deres værksted MobilDoktoren, lukker hermed deres fysiske butik på Østerbrogade. Fremover vil vores værksted blive drevet fra lokalerne på Vallensbækvej 22A i Brøndby, hvor TeleKomplet A/S har adresse. Snarest introducerer vi vores partner-shop, så forskellige varer kan bestilles direkte på nettet. Dette betyder at vi prismæssigt kommer til at stå meget stærkt.
FacebookTwitterLinkedInDel