Velkommen Til Telekomplet.


Din samarbejdspartner på Telefoni, internet, IOT, mobiltelefoner, tablets, PC / Mac, og reparation af samme. Vi er også leveringsdygtige i headset og andet tilbehør til disse produkter.

Vi leverer telefoni og internet til det Danske erhvervsliv og har gjort det i næsten 30 år. Vi hjælper både store og små virksomheder til bedre priser og en kundeservice på højeste niveau og uden lange ventetider.

Vi sætter vores kunder i højsædet med det formål at vi altid gerne vil optimere de løsninger vi leverer og til den bedst mulige pris. Vi kan regulere abonnementer både op og ned, så det altid kan tilpasses det faktiske behov. Også når det gælder det store udland udenfor EU. Hos os er du mere end bare et nummer eller en linje.

Vi leverer også gerne hardwaren og tilbehøret som i benytter. Vi samarbejder med flere af de største distributører i Danmark og kan levere det meste indenfor mærker som Apple, Samsung, Lenovo, Hp, Dell, Jabra, Logitech, Puro, Panzer UAG osv.  Listen er meget længere, og vores lille interne motto er;

”Har vi det ikke, så skaffer vi det”

Vi har som sagt også vores eget Walk-in værksted. Her reparerer vi de fleste mobiltelefoner indenfor 1 time (efter aftale). Her kan vi også reparere din tablet eller computer. Kontakt os gerne på forhånd for at høre om vi har delen der skal skiftes hjemme. Skal det bestilles kontakter vi dig når delen er kommet til vores lager.

Håber dette lille indslag har vakt din/Jeres interesse for hvordan vi kan hjælpe dig/Jer til nogle gode løsninger, som passer ind i Jeres hverdag.

Har I spørgsmål eller ønsker bare at høre mere, er I altid velkomne til at kontakte os.