Om TeleKomplet


TeleKomplet

TeleKomplet er en uafhængig tele-specielist med fokus på erhvervsdrivende. Vi kan tilbyde alt fra skræddersyet tele-løsninger, terminaler, installationer til reparation af telefoner på time-basis.

TeleKomplet består af to af de længstlevende forhandlere inden for den danske mobiltelefoni-branche, henholdsvis Tele 2100 (med topprofessionelle værksted MobilDoktoren) og TeleKomplet A/S.

Telefoni af enhver slags

Telekomplet servicer både små og større virksomheder på Deres telefoni og internet linjer.

Nogle vælger at have Deres telefoni og internet linjer gennem Telekomplet, hvor vi både tilbyder mobil, fastnets linjer som i dag ofte bliver sat sammen i et rent mobil omstillings setup og internet/hjemmearbejdspladser som kan leveres via alt fra kobber til Fiber.

Vores egen mobilløsning der benytter vi Telia eller 3´s netværk.

Omstillingssystem TPX.

Vi tilbyder et komplet mobilt omstillingsbord som kan benyttes på alt fra mobil, PC og på Ip telefoner, man har mulighed for at se om en bestemt medarbejder er ledig eller optaget, kombinere både fastnet og mobilnummer i et, fordeling af opkald fra Jeres hovednummer, kø funktion og pausemusik og meget mere.

Vi fungerer også som samarbejdspartner for forskellige virksomheder som har deres egen aftale med en operatør, men vi står for den daglige kontakt for virksomhedens medarbejdere og ud til operatøren samt oprettelser eller lukning af nye numre og linjer.

Hardware.

Vi samarbejder med de største Distributører i Danmark, som gør at vi er leveringsstærk i varer fra alle de store producenter, så som Apple, Samsung, Lenovo, HP og Jabra. Skal i bruge Mobil, Tablet, Headset, PC eller tilbehør, vi har det hele. (Hvis ikke så skaffer vi det)

Værksted.

Vi har eget Walk-In værksted hvor vi reparer, de fleste mobiltelefoner på time basis. (kræver tidsbestilling) Vi reparerer også tablets/iPads samt PC og Mac computer. Vi har gennem årene haft mere end 280.000 enheder gennem vores værksted.