Windows Phone 8

Nokia Lumia 920 med Windows 8 Mobile nu på lager


Nokias seneste skud på stammen i form af den lækre Lumia 920 med Windows 8 Mobile er nu ankommet. Telefonen kommer i de skinnende farver: Sort, hvid, gul og rød. Telefonen kan naturligvis som altid købes direkte i vores webshop lige her: http://shop.telekomplet.dk/mobiltelefon/uden-abonnement/nokia.html

Læs mere for at finde ud af hvad Lumia 920 har at tilbyde.

Nokia udvider igen familien – denne gang med Lumia 920.

Nokia Lumia 920 er Nokias mest innovative Lumia – telefonen er udstyret med styresystemet windows phone 8, der byder på en masse spændende og intuitive funktioner.  Nokia Lumia 920 har live tiles på startskærmen, så du er hele tiden opdateret på, hvad der sker på dine sociale netværk, og hvad der ellers er af nyheder.

Lumia 920’s kamera er også i særklasse og giver dig mulighed for at tage flotte fotos og videoer uanset lysforholdene. Pure View-teknologi og optisk billedstabilisering garanterer, at billedet eller videoen ikke bliver rystet og det 4,5 tommer store HD+ display lader dig genopleve øjeblikket i høj kvalitet.

Nokia Lumia 920 er, med sin lækre og smarte brugergrænseflade, spændende funktioner og ikke mindst det smukke design med wow-effekt, en fantastisk smartphone. Nokia har desuden udstyret Lumia 920 med en kraftig Snapdragon™ S4 processor, 32 GB hukommelse og et kraftigt batteri, der giver dig op til 10,8 timers tale.

Trådløs opladning

Slut med ledninger. Oplad telefonen trådløst. Læg telefonen på opladningspladen og se batteriet blive ladt op. Du behøver ikke lægge den helt præcist, opladeren virker lige så snart den mærker din Lumia ovenpå.
OBS: Ekstraudstyr, ikke inkluderet i salgspakken.

PureMotion skærm

PureMotion HD+-skærmen er verdens mest lyse, hurtige og følsomme touchskærm. Hver farve bliver helt tydelig og skærmen er følsom nok til at reagere på dine fingerspidser selv når de er dækket til.

Undgå slørede og rystede fotos

PureView-teknologi med Carl Zeiss-linse tager skarpe billeder også selvom kameraet rystes eller lyset er dårligt. Det er takket være den optiske billedstabilisering, som du ikke får andre steder.

Nokia City Lens

Opdag verden omkring dig. Med Nokia City Lens kan du opleve alt, hvad byen har at byde på, ved at se i kameraets skærmsøger.

Nokia Lumia 920 specifikationer

• 8,7 megapixels Nokia PureView Kamera
• 4,5″ PureMotion HD+ Skærm
• Snapdragon™ S4 processor
• 10,8 timers taletid
• 74 timers musikafspilning

Anmeldelse af Nokia Lumia 920