Lindpro Mobilcenter bliver til TeleKomplet


Det er en glæde at kunne informere om, at Lindpro og TeleKomplet pr. 01-10-16 har indgået en aftale om overdragelse af aktiviteterne i Lindpro Mobilcenter til TeleKomplet.  Du får samme gode service og flere muligheder.

Hvem er TeleKomplet?
TeleKomplet er et full-service-hus. Vores 12 medarbejdere er placeret i Brøndby, hvorfra vi servicerer vores kunder på højeste niveau med alt lige fra nye store teleløsninger og salg af telefoner, enkelt-abonnementer og tilbehør, til reparation og rådgivning. Derudover fungerer vi for mange af vores kunder som en ekstern teleafdeling, hvor vi håndterer alt det praktiske i dagligdagen.

Hvad betyder det for dig?
Fremadrettet vil du modtage fakturaer fra TeleKomplet, men ellers fortsætter Mobilcentret i Esbjerg som hidtil med Svend i spidsen. For dig betyder det, at vi nu er endnu flere kvalificerede medarbejdere til at svare, når du ringer eller skriver. Dette, samt vores nu to lokationer  i Esbjerg og Brøndby, gør at vi bliver endnu mere tilgængelige.

Derudover får du nu adgang til vores topprofessionelle værksted, hvor vi udfører reparationer på alle smartphones, tablets og computere. Med over 265.000 reparationer bag os, er vi et af landets absolut mest erfarne reparationscentre.

Du får desuden adgang til vores webshop, www.my-phoneshop.dk,  hvor vi pt. har over 60.000 varenumre.

Lindpro og Svend glæder sig over aftalen
Med overdragelsen af aktiviteterne til Telekomplet vil vi i Lindpro sikre, at du som kunde fortsat kan få kvalificeret hjælp og højspecialiserede mobilløsninger samt et øget serviceniveau, der letter hverdagen for dig.
”Jeg glæder mig over de nye muligheder og kollegaer, som jeg ser som en stor fordel for mine mangeårige kunder”, udtaler Svend Nørby Enemark.

TeleKomplet ser frem til et godt samarbejde
”Jeg har i mange år haft et godt samarbejde med Svend, og har på sidelinjen fulgt med i udviklingen hos ham. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu har mulighed for at træde til, og vil samtidig takke Lindpro for et godt og konstruktivt forløb. Og så ser jeg meget frem til samarbejdet med vores nye fælles kunder”, slutter Thomas Arentoft.

Du er velkommen til at kontakte Svend eller Thomas, hvis du har spørgsmål til det nye samarbejde. Vi ser frem til fortsat at tilbyde dig hjælp og service på et højt niveau.

Med venlig hilsen

Svend Nørby Enemark
Afdelingsleder

Bådebrogade 1,
6700 Esbjerg
Tlf. +45 7611 4910
Mobil: +45 4019 6855
e-mail: svne@lindpro.dk

Thomas Arentoft
Partner

Vallensbækvej 22A,
2605 Brøndby
Tlf. +45 7022 1514
Mobil: +45 4088 5000
e-mail: thomas@telekomplet.dk