Telenor

Fri tale abonnementer og tryg pris i EU


 

Telenor

Telenor har i dag lanceret en ny erhvervsportefølje, Fri+ Business der erstatter de hidtidige Mobil Pro abonnementer. Blandt nyhederne er at der er fri tale i næsten alle abonnementerne, mere 4G data i det største abonnement, fri mødetelefon og Tryg Surf EU.

Du kan se de nye abonnementer her:

Telenor Business+

Priserne er angivet ekskl. moms

Fordelene ved Telenor Fri+ Business:

Fri mødetelefon:
Du kan spare tid og penge med telefonmøder, og med Fri Mødetelefon kan du holde effektive telefonmøder med op til 20 deltagere, uden ekstra omkostninger.

Ekstra Data Sim:
Med Ekstra Data Sim for du et ekstra simkort deler de 10 eller 20GB 4G data der er inkluderet i dit abonnement. Dette kort kan enten bruges i din iPad/tablet, USB dongle eller andet udstyr. Med Ekstra Data Sim sparer du penge der normalt ville gå til et mobil bredbånd abonnement

Tryg Surf EU:
Med Tryg Surf EU kan du bruge op til 20MB mobildata pr. dag når du er i Norden og EU, for kun 29 kr. om dagen. Du og dine medarbejdere kan altså trygt læse mails og gå online på forretningsrejsen, uden at det koster en formue i udlandsdata. Brugeren modtager en sms når de 20MB er brugt, og der lukkes for forbruget. Det er hurtigt og let at købe mere data via sms, hvis der er behov for det.

5 timers EU-roaming
Med 5 timers EU roaming for slipper du for dyre telefonregninger, når du eller medarbejderne er i udlandet. Du kan bruge de 5 timer til at ringe hjem til danske numre, og modtage indgående opkald, uden at det koster ekstra. Dette er inkluderet i det største abonnement, som virkelig giver økonomisk tryghed.

Rabataftale:
Der er mulighed for at opnå rabat på ovenstående abonnementspriser, ved indgåelse af en 24 eller 36 mdr. aftale. Rabatten er:

Ved 24 måneders aftale:
0 – 9 abonnementer: 10 %
10 – 19 abonnementer: 12,5 %
20 – 49 abonnementer: 15 %
50+ abonnementer: 20 %

Ved 36 måneders aftale:
0-9 abonnementer: 12,5 %
10 – 19 abonnementer: 15 %
20 – 49 abonnementer: 20 %
50+ abonnementer: 25%
Vil du høre mere om Telenor erhvervsabonnementer, herunder priser på telefoner og tilbud på en løsning, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 15 14.

Telekomplet vi erhvervspartner for de store teleselskaber, og har dermed mulighed for at tilbyde det abonnement der passer bedst til din virksomheds behov. Vi baserer vores rådgivning på fakta, og ikke på formodninger, og kan derfor give dig den bedst mulige og uvildige rådgivning, hvor vi ikke ikke er begrænset af kun at kunne tilbyde én type abonnement, men kan tilbyde det der passer bedst til dine behov og ønsker.